Kranj

5°C
Oblačno Humidity: 93%
TOREK
5°C / 7°C
SREDA
1°C / 7°C
ČETRTEK
2°C / 6°C
PETEK
0°C / 3°C
SOBOTA
-1°C / 4°C
NEDELJA
-1°C / 4°C
PONEDELJEK
0°C / 5°C

Voznica zapustila krožišče in trčila v nasproti vozeči avtomobil

Danes zjutraj ob 6.35 so bili gorenjski policisti obveščeni o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila na gorenjski avtocesti v smeri Karavank, na izvozu Lesce. Po navedbah uradnih virov se je nesreča zgodila, ko je 28-letna voznica vozila iz krožišča Avsenik proti uvozu za avtocesto v smeri Jesenic.

Voznica zapustila krožišče in trčila v nasproti vozeči avtomobil

V tragičnem trenutku je voznica zapeljala v desnem ovinku na nasprotno vozišče in trčila v avtomobil, ki ga je pravilno pripeljala voznica, ki se je vračala po izvozu z avtoceste proti krožišču Avsenik. Obe udeleženki nesreče sta v nesreči utrpeli lahke telesne poškodbe in so ju z reševalnim vozilom v nadaljnjo obravnavo v zdravstveno ustanovo.

Na kraju dogodka so posredovali tudi gasilci, ki so pomagali pri reševanju posledic nesreče. Promet na tem delu avtoceste je bil popolnoma ustavljen približno 2 uri, dokler niso odstranili poškodovanih vozil in počistili ceste. Policisti trenutno izvajajo prekrškovni postopek v zvezi s 28-letno voznico, da bi ugotovili vzrok za nesrečo in morebitne kršitve cestnoprometnih predpisov.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.

Vesti
Vse vesti
0