Kranj

17°C
Nekaj oblačnosti Humidity: 82%
PETEK
9°C / 22°C
SOBOTA
9°C / 23°C
NEDELJA
11°C / 24°C
PONEDELJEK
11°C / 24°C
TOREK
12°C / 15°C
SREDA
11°C / 21°C
ČETRTEK
12°C / 23°C

V Celju iščejo naj prostovoljca

V Celju bo tudi letos potekal že 19. Festival prostovoljstva, ki ga pripravlja Celjski mladinski center) v sodelovanju z Mestno občino Celje.

V Celju iščejo naj prostovoljca

Dogodek je posvečen prostovoljkam in prostovoljcem, ki so v preteklem letu z nesebično predanostjo in trudom obogatili našo skupnost. Festival je priložnost, da poudarimo veliko vrednost prostovoljstva in njegov pomen v lokalnem okolju.

Namen dogodka je zahvala vsem prostovoljcem, ki so v preteklem letu s prizadevnim delom in nesebično pomočjo prispevali k družbi, z dogodkom pa spodbujajo prostovoljstvo in njegovo vrednost v lokalni skupnosti. Lani poleti, ko so naše kraje prizadela huda neurja in poplave, se je še posebej izkazalo, kako pomembna je solidarna skupnost.

Natečaj za naj prostovoljce 2023 bo odprt vse do 18. marca 2024, do 12.00. Strokovna komisija bo na podlagi števila opravljenih ur, vsebinske opredelitve prostovoljskih aktivnosti ter dodatnih referenc izbrala prostovoljce, ki bodo prejeli naziv »Naj prostovoljec za leto 2023« v petih starostnih kategorijah.

Natečaj je namenjen vsem prostovoljcem, ki delujejo v okviru Mestne občine Celje in so v letu 2023 sodelovali v prostovoljskih dejavnostih. Strokovna žirija bo nagrajence izbrala glede na opravljene ure prostovoljstva, vsebinsko naravo njihovega dela in pridobljene reference. Natečaj je razpisan za prostovoljce v petih različnih starostnih skupinah in je dostopen vsem, ki so v letu 2023 aktivno prispevali na področju prostovoljstva v Mestni občini Celje.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.